Till toppen

Weekend

Igår hade vi fint folk på besök för då var nämligen Elin och Erik här. Efter ca 16kg tacos sprang jag och Elin runt och planerade dumheter medan killarna satt och kollade på hockey :)


Idag däremot har jag varit riktigt aktiv och hade först ett 1h piloxingpass på gymmet för Nordic Clubs "vanliga" kunder. Direkt efter det så hade jag ett till 1h piloxingpass för ca 15 st fotbollstjejer och deras två manliga tränare. Först tänkte jag att det skulle vara omöjligt att få de vältränade gänger att svettas men där hade jag fel MOHAHAHAHAH jag körde livet ur de stackars tränarna och fotbollstjejerna. Haha har faktiskt aldrig vart med om att någon skriker under styrkedelen i slutet. Helt enkelt "Job well done" ;)


Jag lovade ju att visa er en sak redan igår men jag har haft fullt upp och har massvis att fixa med nu också. Håller nämligen på att laga middag, dricka drinkar, fixa mig och ja en andra massa viktiga saker för mig så jag måste dra. Men vi ses imorgon så får jag berätta mer.
M E   I N   P O S H   M A G A Z I N E!!!!!
1 kommentarer

Tomorrow

Jag är nu precis hemkommen från kalasande hos Emils syster och hennes man. Så man kan säga att 90 % av min kropp nu består av prinsesstårta och saft. MUMS!! Men imorgon ska jag fortsätta med môlandet för då kommer Elin och hennes gubbe hit för TACOKVÄLL!!!

Fotografering för SunnyDays.se
Modell: Jag
Fotograf: Nevnarien
Solglasögon: "Estelle"


Imorgon har jag något roligt att visa er.
Men ni får vänta tills imorgon ;)
6 kommentarer

Good Christian Bitch

En helt normal sms-konversation mellan mig och Emil. =) Det är tur att jag har någon som tar hand om mig och ser till att jag inte sitter uppe för sent och tittar på tv. Förresten var det någon av er som såg GCB (Good Christian Bitches) Haha sjukt bra jag-är-hjärndöd-tv-och-orkar-inte-ta-mig-till-tv-kontrollen-program! Om inte så boka in tisdagar 21:55 på kanal 5 (tror jag).

 

P S !   J a g   v a r   j ä t t e t r ö t t   i   m o r s e
17 kommentarer